maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Boot gestolen

19 juni 2006

PAPENDRECHT – Een boot met buitenboordmotor is tussen zaterdag 17 juni 21.30 uur en zondag 18 juni 16.00 uur weggenomen uit de Schaarhaven in Papendrecht. De eigenaar, een 38-jarige man uit Sliedrecht, heeft op maandag 19 juni aangifte van diefstal gedaan. De boot lag middels een staalkabel vast aan de steiger. De kabel is doorgeknipt en de boot is vermoedelijk weggesleept uit de haven.

Het gaat om een boot van het merk Yamarin, type 490 Big ride, kleur wit/blauw. De buitenboordmotor is grijs van kleur. Het vaartuig staat als zijnde ‘gestolen’ gesignaleerd in het Landelijk Vaartuigen Register bij het KLPD. De politie op het water weet dan bij het zien van de boot dat deze gesignaleerd staat als gestolen.

Lees meer over:

diefstal schaarhaven
Deel dit bericht met je vrienden!