Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jeugdgroep POR afrika heeft financien rond'
22jun 2006

Jeugdgroep POR afrika heeft financien rond

PAPENDRECHT - Een groep van 20 christelijke jongeren uit de omgeving van Papendrecht gaat naar Margate in Zuid-Afrika. Daar is de Place of Restoration, een opvanghuis voor verwaarloosde en misbruikte kinderen en vrouwen. Zij gaan hier vrijwilligerswerk doen in de vorm van klussen aan huizen, helpen bij het bouwen van huizen, kinderwerk doen, ziekenhuizen bezoeken enz. Iedereen gaat daar doen waar hij of zij goed in is en er is heel veel te doen...

De groep is dankbaar dat het nu in principe genoeg geld heeft voor de reis en onderdak dankzij allerlei gevoerde acties, namelijk zo'n 20.000 euro. Alles wat nu binnenkomt is extra voor de Place of Restoration zelf, dus dat is juist heel erg welkom en ook hard nodig.

De jongeren zijn allemaal lid van de Jeugd Alpha Papendrecht. Dat is een interkerkelijk initiatief dat elke zaterdagavond plaatsvindt in het gebouw van de Elimkerk te Papendrecht. Het zijn jongeren uit verschillende kerkelijke gezindten die met elkaar samen willen werken in één project. Zij willen graag iets voor de medemens betekenen en willen graag het geloof delen met anderen. De reis zal georganiseerd worden door de organisatie Discovery. Voor meer informatie, zie de website van de JeugdAlpha: www.bezichtig.nu/jeugdalpha.Deel dit bericht met je vrienden!