zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Streeknatuurcentrum extra open in de avond

14 juli 2006

PAPENDRECHT - Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) is in de zomermaanden extra geopend in de avonduren. Zolang het zomerse weer aanhoudt zijn de deuren open tot circa 21.00 uur; dus ook op zaterdag.


De NVWA heeft gemerkt dat tijdens de zomermaanden bezoekers aan het einde van de middag langskomen of na het avondeten een rondje fietsen door de Alblasserwaard. De wandelaars of fietsers stonden dan voor een dichte deur, terwijl er behoefte was aan een bezoek aan de heemtuin of een kleine versnapering, zodat men zomers kan nagenieten van de educatieve heemtuin en het Alblasserbos. Het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard bevindt zich aan de Matenaweg 1 te Papendrecht aan de rand van het Alblasserbos nabij Wijngaarden op de grens met Papendrecht. Zie voor de exacte locatie ook www.nvwa.nl

Lees meer over:

streeknatuurcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!