maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe leden hartelijk welkom bij de Paradijsvis

24 juli 2006

PAPENDRECHT - De Paradijsvis is een van de grootste Aquarium- en Vijververenigingen in Nederland. De leden komen voornameijk uit de regio's Papendrecht, Alblasserdam en Nieuw Lekkerland. Sinds kort staat de vereniging niet alleen maar 'open' voor aquariumliefhebbers, maar ook voor vijverhouders.


Het bestuur hoopt dat, met de in gebruikname van het nieuwe clubgebouw, meer liefhebbers de weg naar de Paradijsvis weten te vinden. Iedere dinsdag is men daar welkom vanaf 19.00 uur en op zaterdag vanaf 11.00 uur. Het clubgebouw is gevestigd aan de Klaproosstraat 26 in Alblasserdam. Kijk voor uitgebreide informatie op de website: www.paradijsvis.nl

Lees meer over:

paradijsvis klaproosstraat
Deel dit bericht met je vrienden!