maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechters genaturaliseerd

25 augustus 2006

PAPENDRECHT - Ook Papendrecht vierde donderdag 24 augustus (de eerste Nationale Naturalisatiedag) het feit dat aan enkele inwoners in de afgelopen maanden de Nederlandse nationaliteit werd verstrekt.

Burgemeester C.J.M. de Bruin sprak de ‘naturalisandi’ toe en vertelde over de rechten en de plichten die de Nederlandse nationaliteit met zich meebrengt. Hij nodigde hen ten slotte uit vooral ook gebruik te maken van de diverse mogelijkheden die in Papendrecht bestaan om je stem te laten horen en invloed uit te oefenen.
De aanwezigen namen de felicitaties van de burgemeester in ontvangst met een cadeau van de gemeente (een vlaggenpakket bestaande uit de Nederlandse vlag en wimpel, het vlaggenprotocol en de tekst van het Wilhelmus).

Deel dit bericht met je vrienden!