zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Vrijheidsberoving op de Schooldwarsstraat

11 september 2006

PAPENDRECHT - Op donderdagavond 7 september 2006 zijn op de Schooldwarsstraat twee mannen aangehouden, een 33-jarige Engelsman en een 44-jarige man uit Alkmaar. Zij worden ervan verdacht een 39-jarige man uit Papendrecht van zijn vrijheid te hebben beroofd. Het 39-jarige slachtoffer ging donderdagavond omstreeks 21.00 uur een stukje lopen en liep vervolgens over het parkeerterrein van de C1000 in Papendrecht. Hier werd hij aangesproken door een of twee mannen; de man kreeg vervolgens een klap op zijn hoofd en werd in een bestelbus getrokken.

Kort daarna zien surveillerende agenten de bestelbus over de Jan Steenlaan rijden uit de richting van de Burgemeester Keijzerweg. De bestelbus valt op omdat de verlichting aan de voorzijde van de bestelbus niet werkt en gedoofd is. De bestelbus voldoet niet aan het stopteken en verhoogt zijn snelheid. Op de schooldwarsstraat stapt de bestuurder uit het bestelbusje, welke uiteindelijk tegen de dijk tot stilstand komt. Achterin de bestelbus blijken zich drie mannen te bevinden, waaronder het slachtoffer. Twee mannen worden aangehouden en een man weet te ontsnappen. De politie is nog op zoek naar hem.

Deel dit bericht met je vrienden!