zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Veel geslaagden bij Taekwondo Papendrecht

14 september 2006

PAPENDRECHT - Afgelopen week donderdag zijn er bij Taekwondo vereniging Papendrecht examens geweest voor de instructeurs cursus weerbaarheid & zelfverdediging.

Van de Taekwondo vereniging namen de volgende mensen deel aan de cursus: Jacques Janssen, Othmar Verveer, Erik Stemmer, Ivo van Hooijdonk, Frans Vaneveld, Mike Cassilio, David Janssen en Rini Glerum. Deze deelnemers zijn allemaal geslaagd. Een oud lid van de verenging Albert Stolze ( Taekwondo Stichting Zwijndrecht ) is eveneens geslaagd. Dit examen zal zeer zeker een staartje krijgen want rond november 2006 zal er bij Taekwondo vereniging Papendrecht een cursus weerbaarheid & zelfverdediging van start gaan voor iedereen die hieraan deel wil nemen. Precieze datum van de cursus is nog niet vast gesteld. Onze doelgroepen zijn vooral dames, scholieren en andere die zich niet veilig voelen op straat. De bedoeling van de cursus is mensen aanleren dat zij zichzelf veel beter kunnen verdedigingen dan dat men denkt. In een Nederland waar de zogenoemde " normen en waarden " drastisch dalen is dit zeker nodig. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website www.tkdclubpapendrecht.nl of u kunt langs komen tijdens de reguliere lessen binnen de vereniging. Door de weeks van maandag tot donderdag van 18:00 tot 21:30 uur. Vrijdags van 20:00 tot 21:30 uur.

Lees meer over:

Taekwondo
Deel dit bericht met je vrienden!