Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Jeugt TTV Papendrecht start zonder verlies

18 september 2006

PAPENDRECHT - De Papendrechtse jeugdselectie noteerde zaterdagmiddag, thuis in De Kooy, een opmerkelijk goede competitiestart. Iris Kornet, Wouter Lagendijk en Matthijs Rietveld namen zeker niet ongeoefend achter de tafel plaats. De trainingsaktiviteiten van de afgelopen weken werden daarom beloond met een klinkende 8-2 overwinning op de jeugselectie van Trefpunt uit Krimpen a/d IJssel. Van de bezoekers lukte het alleen Corné v.d. Ham om van Iris en Wouter een puntje af te pakken. Iris en Matthijs tekenden voor het gewonnen dubbel.

Team 3 had het op de tafel ernaast heel wat moeilijker, de strijd tegen NTTC 2 uit Nieuwerkerk a/d IJssel ging tot aan de slotpartij gelijk op. Pascal van Hoek had een off-day want hij won niet eenmaal. Jamie de Waardt wist van zijn eerste twee partijen er één te winnen en zijn dubbel met Pascal was in het voordeel van Papendrecht. Kevin de Wild daarentegen speelde optimaal en noteerde dan ook een verdiende hattrick. Met een 5-4 voorsprong was het aan Jamie om de winst voor het team te veroveren, maar aan het eind van de beslissende game wist tegenstandster Y. Brouwer er met een nipte 11-13 toch nog een gelijkspel uit te slepen.

Ongeveer dezelfde situatie vond plaats in de wedstrijd tussen Papendrecht 4 en NTTC 3. Opnieuw een gelijkopgaande strijd met een beslissing in de slotpartij. Ditmaal was het Kevin Nugteren die bij een 4-5 achterstand het verlies voor zijn team trachtte te voorkomen en ook hier draaide het uit op een beslissende 5e game. Blijkbaar genoot Kevin wel van de vele priemende ogen en hij stelde de beslissing dan ook lang uit. Uiteindelijk kon hij bij 17-15 de handen in de lucht steken. Kevin (2 x winst) werd dan ook uitbundig gefeliciteerd door zijn teamgenoten Laurens Langeveld (2x) en Max Kornet (1x). Laurens en Kevin verloren het dubbel.

Twee van de nog jonge spelers van het 6e team speelden zaterdagmiddag een succesvol debuut in de tafeltenniscompetitie. Rob van Werkhoven wist tweemaal te zegevieren en Seth Dijkstra (foto) won niet alleen al zijn drie partijen, maar ook samen met Damian Ruts het dubbel. Doordat alleen de Dordtse tegenstander Shirley Bosua twee punten pakte eindigde de strijd tegen Dordrecht 9 in een klinkende 8-2 overwinning.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!