zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Verkeersmaatregelen

20 september 2006

PAPENDRECHT - De Schooldwarsstraat is zaterdag 23 september (ter hoogte van de nummers 42 tot en met 50) tussen 7:00 en 19:00 uur afgesloten vanwege een rommelmarkt. Dezelfde dag is de Vlethaak (tussen nr. 1 en 12) van 14:30 tot 24:00 uur afgesloten voor verkeer vanwege een straatfeest.

Aan de Van Maerlantstraat worden de komende weken (in principe tot en met 22 oktober, maar een en ander is afhankelijk van de weersomstandigheden) reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd, de omleidingsroute wordt ter plaatse aangegeven. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van beplantingen (bomen blijven gehandhaafd), verwijderen van bestaande trottoirs, bestratingen van de rijweg, aanbrengen van rioleringsverbinding met de Da Costastraat, aanbrengen van openbare verlichting en nieuwe bestrating.

Deel dit bericht met je vrienden!