woensdag 27 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Vervalste invalide parkeerkaart

22 september 2006

PAPENDRECHT – Een 64-jarige man uit Papendrecht is op 21 september aangehouden wegens valsheid in geschrifte. Een parkeercontroleur zag op de Espenhof een auto staan met een invalidenparkeerkaart die duidelijk afweek van echte exemplaren. Hij wachtte tot de bestuurder bij zijn auto aankwam en controleerde de kaart opnieuw.

Daaruit kwam naar voren dat de kaart echt niet klopte, waarop de controleur de man aanhield en hem overbracht naar het politiebureau. De verdachte betaalde ter plekke een schikkingsbedrag van 220 euro en herkreeg daarop zijn vrijheid mét een bekeuring van 130 euro voor onterecht parkeren op een invalidenparkeerplaats.

Lees meer over:

Espenhof
Deel dit bericht met je vrienden!