zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Vrijgezellenfeest voor Cindy Loeve

30 september 2006

Papendrecht – Cindy Loeve is de oudste van de Majorettegroep van Muziekvereniging Excelsior en al 10 jaar lid. Zij gaat trouwen op 6 oktober 2006 en de majorettegroep wilde dit niet zomaar voorbij laten gaan en dus besloten ze om voor haar een vrijgezellenfeest te organiseren.

Cindy heeft ooit geroepen dat ze het zo leuk vindt om met een paard over het strand van scheveningen te rennen. Dit was helaas niet haalbaar, dus moest men op zoek naar een alternatief. Cindy werd 's middags om 17:00 uur bij haar werk ontvoerd en verkleed als heks. Om 19:30 ging ze op een pony in majorette uniform door Papendrecht. Om 20:00 uur arriveerde men bij Winkelcentrum De Meent.

Hier moest Cindy bij aankomst een bord dragen met de tekst "Ik ga trouwen". De rest liep met een cassetterecorder waaruit muziek kwam met haar mee.
Halverwege moest ze met haar majorettestok op de muziek meespelen terwijl het bord naast haar stond onder brede publieke belangstelling. Na afloop gingen ze naar Dordt om iets te drinken en daarna naar Rotterdam om verder te feesten. Om 4 uur 's nachts waren ze uiteindelijk thuis.

Deel dit bericht met je vrienden!