Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Jeugt TTV Papendrecht neemt overwinning mee

2 oktober 2006

PAPENDRECHT - De wedstrijdsecretaris was zaterdagmiddag blij verrast toen hij de wedstrijdformulieren van de jeugdteams uit de brievenbus viste. De jeugdselectie speelde in Nieuwland tegen de selectie van Taverie met het doel de koppositie in de 2e klasse te continueren. Het gastteam noteerde tot zaterdag slechts 2 punten en wilde zich revancheren ten koste van Papendrecht 1. Wouter Lagendijk had moeite met de tegenstanders en kwam slechts eenmaal tot winst en wist ook niet samen met Arvin van Gameren (2x) het dubbel te veroveren. Matthijs Rietveld herstelde zich van zijn tegenvallende prestatie vorige week en produceerde weer eens een hattrick. Met deze 4-6 zege blijft de jeugdselectie koploper.
Papendrecht 2 reisde naar Zwijndrecht en klopte Shot 6 met 1-9. Matthijs van Hoek en Nick Man bleven beiden ongeslagen en zetten ook het dubbel om in winst. Maarten Lagendijk was zo sportief om de gastvereniging één schamel puntje te laten. Na twee wedstrijden staat ook team 2 hoog op de ranglijst in hun 3e klasse.

De seniorenselectie kent een heel moeizame start in de hoofdklasse. Na een dikke 8-2 nederlaag bij het Schiedamse NOAD ontving team 1 vrijdagavond in de Kooy het team van Pecos 5 uit Oegstgeest. Winnie van Rooy opende verwachtingsvol met games van 1-3, 11-5 en 11-7 ten koste van Max Hikke, maar Richard Steenhuisen en Levent Akkaya konden dit voorbeeld vervolgens niet evenaren. Ook het dubbel van Winnie en Levent ging overtuigend naar Pecos. In de loop van de avond bleek dat de tegenstanders Kruyt en Willemse niet te kloppen waren en dat Max Hikke van een beduidend lager niveau was. Naast Winnie lukte het ook Richard en Levent om van hem te zegevieren. De opnieuw magere 3-7 uitslag voorspelt vooralsnog geen hossana voor Papendrecht 1.
Wegens een eerder uitgestelde wedstrijd speelde Papendrecht 2 vrijdagavond pas de eerste competitiewedstrijd en ontving het Play Fair 3 uit Leimuiden. Wellicht geïnspireerd door het nieuwe clubtenue speelde Joop Joosten meteen maar eens een hattrick en kwam Guido Houwing tweemaal tot winst. Het dubbel van Joop en Bas van Oers ging nipt naar de gastheren. De uitslag werd uiteindelijk 6-4, maar de winst had veel hoger kunnen uitpakken wanneer Bas van Oers (foto) zich in de persoonlijke duels niet driemaal had laten aftroeven. Na een eerste verlies in 4 games van Fred Brand, volgden twee vijf-pitters tegen Arnold Heuzen en Geertjan van Bochove die uiteindelijk slechts vergeefse moeite bleken.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!