zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Populariteit waterbus neemt toe

5 oktober 2006

DRECHTSTEDEN - Sinds de nieuwe dienstregeling van de waterbus begin dit jaar na de fusie met de Fast Ferry is het gebruik ervan ruim 20% gestegen. In deze dienstregeling is er elk half uur een vaart tussen Dordrecht en Rotterdam. Op de hoofdroute in het Drechtstedengebied zelf is er elk kwartier een afvaart en dat blijkt goed te werken.

Het gratis kunnen meenemen van de fiets blijkt ook een groot pluspunt, want zo is de deur-tot-deur reistijd goed concurrerend met andere vervoersmiddelen. Niet alleen werkenden, maar ook veel scholieren en dagjesmensen maken veel gerbuik van de Waterbus.

Momenteel wordt er bekeken of er meer stopplaatsen kunnen komen en of er 's avonds langer kan worden doorgevaren. Ook wordt er gedacht aan een sneldienst tussen Dordrecht en Rotterdam, die dan verder alleen nog maar in Papendrecht stopt.

Lees meer over:

waterbus fast ferry
Deel dit bericht met je vrienden!