Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

2E Maal in successie winst voor alle jeugd teams

9 oktober 2006

PAPENDRECHT - Alle lof voor de jeugdtrainers van de TTV Papendrecht. Frank van Wijngaarden en Willem-Jan Lindhout (foto) kunnen trots zijn op de resultaten van hun trainingsarbeid, want voor de tweede achtereenvolgende week boekten alle jeugdteams een competitiezege.

Zaterdagmiddag speelden de zes jeugdteams thuis in De Kooy de vierde ronde van de najaarscompetitie. De jeugdselectie verstevigde de koppositie in de 2e klasse door over Serve 2 uit Hendrik Ido Ambacht heen te walsen. Arvin van Gameren, Matthijs Rietveld en Wouter Lagendijk scoorden verdiende hattricks. Onder het
goedkeurende oog van teammaat en bankzitter Iris Kornet tekenden Arvin en Wouter ook nog voor het gewonnen dubbel alsmede voor de einduitslag van 10-0.

Een paar tafels verder had Papendrecht 3 beduidend meer moeite om de concurrenten van Sliedrecht Sport 2 achter zich te laten. Kevin de Wild en Jamie de Waardt wisten moeizaam elk één tegenstander te verslaan. Pascal van Hoek, die en passent zijn broer Matthijs een hattrick voor team 2 zag spelen, wilde niet voor Matthijs onder doen en evenaarde deze prestatie. Zijn dubbel vervolgens met Jamie werd eveneens in winst omgezet zodat een 6-4 overwinning op het wedstrijdformulier verscheen.

Alle spelers van Sliedrecht Sport 5 dienden het hoofd te buigen voor het thuisspelende Papendrecht 4. Kevin Nugteren, Max Kornet en Laurens Langeveld scoorden meedogenloos hun hattricks. Max en Laurens zetten de puntjes op de i door het dubbel te winnen en de 2e 10-0 toe te voegen aan de Papendrechtse zegereeks van zaterdagmiddag.

In schril contract met de magere competitieresultaten van de seniorenteams 1 en 2 staan de monsterzeges van de Papendrecht 3 en 5. Vrijdagavond demonstreerde
Papendrecht 3 de terechte koploper in hun 3e klasse te zijn. Niek van Westen diende vroeg thuis te zijn en speelde zijn drie partijen achter elkaar. Meteen gaf hij het voorbeeld aan zijn teammaten, want Niek won al zijn partijen. Nathalie Nobel en Adino Bosch wonnen het dubbel waarna Adino eveneens een hattrick deponeerde. Nathalie was zo sportief om één puntje voor de eer aan Piet de Man van het bezoekende Dordrecht 7 te laten.

Op de tafel ernaast ontving team 5 het achtste team van Dordrecht. Ook hier kende de dadenkracht van Frank van Wijngaarden, Willem-Jan Lindhout en Jeffrey de Bosscher geen enkel mededogen. Een dikke 10-0 verscheen op het wedstrijdformulier waarbij negen maal een overwinning in 3 games. Wellicht om de tegenstanders te tarten speelde alleen Frank een (positieve) 5 pitter, waarbij slachtoffer Walter Gruyters zich smalend de beste speler van Dordrecht 8 mag noemen.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!