dinsdag 11 mei 2021

Alles over Papendrecht

Tas terug gevonden na diefstal

10 oktober 2006

PAPENDRECHT- Dankzij een alert optredende, onbekend gebleven, jongeman heeft een 85 jarige vrouw uit Papendrecht haar geroofde tas met de complete inhoud weer terug.

De vrouw reed op maandagmiddag 9 oktober 2006 omstreeks 15.30 uur met haar scootmobiel over de Burgemeester Keijzerweg. Ter hoogte van de tennisvereniging kwamen twee jongens op de fiets aanrijden. Een van de jongens pakte haar tas uit de scootmobiel en ging er vandoor. Een aantal schoolmeisjes die daar fietsen zagen dit gebeuren en riepen dat de jongen het tasje had gestolen. De jongen op de bromfiets ging er achteraan en bracht het tasje terug. De politie stelt een onderzoek in.

Lees meer over:

burgemeester keijzerweg
Deel dit bericht met je vrienden!