maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Kleuters Oranje Nassauschool bezoeken dierenwinkel

12 oktober 2006

PAPENDRECHT - Dinsdagmiddag brachten de kleuters van de Oranje-Nassauschool een bezoek aan dierenspeciaalzaak De Lange. In het kader van de kinderboekenweek is op school en dus ook in de groepen 1 en 2 hard gewerkt over het thema “dieren”.

De kinderen hebben zelf boeken gemaakt, dieren geknutseld, mooie tekeningen gemaakt van hun lievelingsdier enz. Een echt dier ontbrak nog in de klas! Met elkaar werd bedacht welk dier dat zou moeten zijn: een leeuw, een giraf een papegaai dan? Eerst maar eens kijken in de dierenwinkel…

Na een rondleiding door de winkel, waarbij de kinderen allerlei dieren uitgebreid konden bewonderen gingen de kinderen met 2 goudvissen tenslotte weer terug naar school.

Deel dit bericht met je vrienden!