Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Tas terug: politie is op zoek naar onbekende man en getuige

12 oktober 2006

PAPENDRECHT - Dankzij een alert optredende, onbekend gebleven, jongeman heeft een 85 jarige vrouw uit Papendrecht haar geroofde tas met de complete inhoud weer terug. De vrouw reed op maandagmiddag 9 oktober 2006 omstreeks 15.30 uur met haar scootmobiel over de Burgemeester Keijzerweg. Ter hoogte van de tennisvereniging kwamen twee jongens op de fiets aanrijden.

Een van de jongens pakte haar tas uit de scootmobiel en ging er vandoor. Een aantal schoolmeisjes die daar fietsten, zagen dit gebeuren en riepen dat de jongen het tasje had gestolen. Een jongeman op de bromfiets ging er achteraan en bracht het tasje terug naar de dame.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de man die de 85-jarige vrouw haar tas terugbezorgde. De politie wil hem graag bedanken voor zijn alerte optreden en mogelijk heeft hij meer informatie over de tasjesdief. Ook getuigen van het incident worden dringend verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Men kan dan vragen naar de politie in Papendrecht.

Lees meer over:

burgemeester keijzerweg
Deel dit bericht met je vrienden!