Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Topteams TTV Papendrecht doen aan eerherstel

16 oktober 2006

PAPENDRECHT - Vrijdagavond ontving de seniorenselectie thuis in De Kooy de selectie van Steeds Hoger/TSB uit Rijswijk en nam zich voor om die avond de laatste plaats in hun hoofdklasse poule over te dragen aan de bezoekers. Papendrecht 1 ging voortvarend van start met zeges van Levent Akkaya, Richard Steenhuisen en Winnie van Rooy. Ook het dubbel van Levent en Winnie ging naar de gastheren. Na de veelbelovende 4-0 voorsprong verspeelde Richard weliswaar een punt, maar de volgende drie partijen gingen weer naar Papendrecht. Of de selectie daarna wat minder fanatiek speelde of dat de bezoekers zich niet wilden laten vernederen is niet bekend, maar een feit is dat zowel Winnie als Levent zich in hun slotpartij lieten verrassen. Beiden verloren in een beslissende 5e game hun partij en een 7-3 eindstand werd het resultaat. De doelstelling om stuivertje te wisselen werd gehaald, maar Papendrecht 1 verkeert nog immer in de degradatiezone.

Op de tafel ernaast kon Papendrecht 2 goede zaken doen in de wedstrijd tegen de Rotterdamse lantaarndrager Xerxes 1, voor welk team de 2e klasse dit seizoen een te hoog niveau blijkt. De Papendrechtse reserves begonnen voortvarend en liepen, door verdiende winstpartijen van Joop Joosten, Bas van Oers en Guido Houwing, alsmede het gewonnen dubbel van laatstgenoemden, al snel naar een 7-0 voorsprong. Doch net zoals bij team 1 zat ook hier het venijn in de slotpartijen van de thuisploeg. Allereerst verloor Bas met 8-11 in de vijfde game van Nederveen, completeerde Guido wel zijn hattrick maar verloor Joop eveneens in een vijfde game met 6-11 van Oldenhave. Ondanks deze tegenvallers mag Papendrecht 2 blij zijn met de 8-2 einduitslag.

Het geluk van de enthousiaste begeleiders van de jeugspelers van TTV Papendrecht kent op het ogenblik geen grenzen. Voor de derde achtereenvolgende week speelden alle jeugdteams een gewonnen wedstrijd. De meeste ogen waren gericht op team 3, dat zaterdagmiddag de naaste concurrent in de 4e klasse ontving. Papendrecht 3 en het Meerkerkse MTTV 4 waren gedeelde koploper en winst zou voor beide teams dan ook heel belangrijk zijn. Pascal van Hoek en Kevin de Wild speelden goed, doch dienden beiden toch eenmaal hun meerdere te erkennen. Ook het dubbel van Jamie de Waardt en Pascal ging naar de bezoekers, maar het was met name aan de hattrick van Jamie te danken dat er een belangrijke 7-3 op het wedstrijdformulier verscheen en waardoor Papendrecht 3 halverwege de competitie vier puntjes los staat.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!