Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Tas terug (vervolgbericht van 10 oktober 2006)

17 oktober 2006

PAPENDRECHT- Op dinsdagmorgen 17 oktober 2006 is in zijn ouderlijke woning in Papendrecht een 17 jarige jongen door politieagenten aangehouden als verdachte van een tasjesroof.

Deze tasjesroof vond plaats op maandagmiddag 9 oktober 2006 omstreeks 15.30 uur op de Burgemeester Keijzerweg. Een 85 jarige vrouw uit Papendrecht reed met haar scootmobiel over de Burgemeester Keijzerweg. Terhoogte van de tennisvereniging kwamen twee jongens op de fiets aanrijden. Een van de jongens pakte haar tas uit de scootmobiel en ging er vandoor. Een aantal schoolmeisjes die daar fietsen zagen dit gebeuren en riepen dat de jongen het tasje had gestolen. Een jongen op de bromfiets ging er achteraan en bracht het tasje met de complete inhoud bij de vrouw terug. Dankzij een getuigenoproep in de media meldde de jongen op de bromfiets zich bij de politie en kon de verdachte worden aangehouden. Hij is ingesloten en de politie zet het onderzoek voort.

Deel dit bericht met je vrienden!