maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Twee jongens aangehouden bij vermoeden diefstal fiets

20 oktober 2006

PAPENDRECHT - Agenten hebben op vrijdagmiddag 20 oktober 2006 twee jongens van 15 jaar uit Papendrecht aangehouden. Op zondag 22 oktober 2006 hoorden politiemensen twee jongens van 17 jaar uit Hengelo en Papendrecht over het onderzoek.

De agenten stelden dit onderzoek in naar de diefstal van een fiets. Een 52-jarige vrouw uit Papendrecht sprak vrijdag de politiemensen aan op de Stellingmolen in Papendrecht. Ze vertelde dat haar fiets net was gestolen. Kort hierop kwamen de jongens aangelopen, de ene met een hamer en de ander met een tang. In een berging vonden de agenten de gestolen fiets en er stonden nog twee vermoedelijk gestolen fietsen.

Lees meer over:

fietsendiefstal stellingmolen
Deel dit bericht met je vrienden!