Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

TTV Papendrecht wint beide rabo-cups

23 oktober 2006

PAPENDRECHT - Zaterdag werd in Meerkerk het jaarlijkse RABO-cup tafeltennistoernooi gespeeld. De TTV Papendrecht nam hieraan deel met 11 leden en heeft zich nadrukkelijk laten zien door maar liefst 8 individuele prijzen mee naar huis te nemen. Door deze persoonlijke hoogtepunten veroverde TTV Papendrecht ook nog eens beide RABOcups in zowel de categorie jeugd als senioren. Om als vereniging in aanmerking te komen voor de 'Rabocup' moeten minimaal 4 deelnemers meedoen in elke categorie. De vereniging met gemiddeld de beste score (elke gewonnen game is van belang) wint de rabocup. Een heuse teamprestatie dus waarbij Papendrecht gerenomeerde verenigingen als Shot (met o.a. Levent Akkaya), Dordrecht, MTTV, Tavernie, etc. achter zich laat.

Hieronder de persoonlijke resultaten

Jeugd
Matthijs Rietveld - 1e plaats 2e klasse
Wouter Lagendijk - 2e plaats 2e klasse
Matthijs van Hoek - 3e plaats 3e klasse
Maarten Lagendijk - 4e plaats 3e klasse
Pascal van Hoek - 4e plaats 4e klasse
Kevin Nugteren - 2e plaats 5e klasse

Senioren
Bas van Oers - 2e plaats hoogste klasse
Willem-Jan Lindhout - 1e plaats 3e klasse
Frank van Wijngaarden - 5e plaats 3e klasse
Arie Nugteren - 1e plaats 5e klasse poule A
Paul van Hoek - 1e plaats 5e klasse poule B

De enige tegenvaller in dit fraaie rijtje is het personlijke resultaat van jeugdtrainer Frank van Wijngaarden, die daar echter geenszins lang om zal treuren, immers het bijzondere verengingsresultaat is toch voor een belangrijk deel aan hem te danken.

Lees meer over:

tafeltennis ttv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!