vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Sloepweek in interval

24 oktober 2006

PAPENDRECHT – Deze week is er weer vakantiebijbelclub de Sloep in Jeugdcentrum Interval voor kinderen van 5 t/m 12 jaar van dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 12:00 uur.

Het thema is: "Gewoon bijzonder", waarin verwezen wordt naar God die kinderen bijzonder vindt en dat normaal vindt, ook al denken wij zelf soms negatief over anderen.

Op de eerste dag waren er zo'n 115 kinderen, die luisterden naar het scheppingsverhaal, waarin staat dat God de wereld "gewoon bijzonder" heeft gemaakt. Na het verhaal konden de kinderen zich vermaken met allerlei knutsels.

Naast het gewone programma zal op woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur een goochelaar optreden, en op donderdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur is er een afsluitingsmiddag waarvoor ook de ouders zijn uitgenodigd. Tenslotte is er op zondag 29 oktober om 9:30 uur een afsluitingsdienst in de Sionskerk.

De nieuwe opzet kent sinds dit jaar geen Sloep meer in het voorjaar, maar de sloep in het najaar blijft dus wel gewoon bestaan. Er zijn wel 2 kindermiddagen hiervoor in de plaats gekomen.

Lees meer over:

sloep
Deel dit bericht met je vrienden!