zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Man geraakt in oog door erwt

26 oktober 2006

PAPENDRECHT - Twee jongens van 14 en 16 jaar en een meisje van 15 jaar, alleen uit Papendrecht, zijn woensdagmiddag 25 oktober aangehouden in de Badhuisstraat.

De politie kreeg een melding van iemand die in een schaftkeet in de Badhuisstraat zou zijn beschoten met iets door jeugdigen. De 23-jarige man had zijn lunchpauze in de schaftkeet. Het 15-jarige meisje verscheen met een groepje jongeren bij de keet. De tiener schoot met een erwtenschieter een erwt weg. De man in de schaftkeet werd geraakt in zijn oog. De man schakelde de politie in die naar aanleiding van het signalement drie personen aanhield. Het meisje gaf in eerste instantie een valse naam op, later gaf ze haar echte identiteit op en bekende ze dat zij met de erwtenschieter had geschoten. Ze had naar eigen zeggen niet bewust op het slachtoffer geschoten maar mikte op een vriendje.
Het slachtoffer is naar de oogarts geweest. Hij heeft een beschadiging aan zijn netvlies dat met rust kan helen. De man heeft aangifte van mishandeling gedaan. De drie zijn na verhoor heengezonden. Er wordt nog gekeken naar een passende straf.

Lees meer over:

badhuisstraat erwtenschieter
Deel dit bericht met je vrienden!