dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Deetos wint Bouwpastoor Drechtsteden Toernooi

7 november 2006

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag en zaterdag herleefden "oude tijden".
Het Drechtsteden Toernooi, gesponsord door Bouwpastoor, is terug van weggeweest. De vier beste regio-teams streden met hun eerste en tweede teams om de overwinning. Het was uiteindelijk Deetos/Volhuis dat zich op doelsaldo de winnaar van dit toernooi mag noemen.

PKC/Café Bar 1 liet zien, dat het in de voorbereiding voor de Korfbal League op het juiste spoor zit. Met de schotklok in werking werd in beide wedstrijden, zowel tegen Oranje Wit 1 als tegen Deetos/Volhuis 1 het eindresultaat op liefst 30 treffers gezet. De scherpte begint te komen.
Volgende week nog een oefenwedstrijd tegen Koog Zaandijk en dan zal het team van Steven Mijnsbergen klaar moeten zijn voor het grote werk.

PKC/Café Bar 2 was verzwakt vanwege het ontbreken van een groot deel van de normale herenbezetting: zowel Niels Westmaas als Rutger Sijstermans zijn in Portugal in afvaardiging van het KNKV.
Hierdoor was coach Mark Sijstermans gedwongen met een "fantasieopstelling" tijdens dit toernooi te opereren. Het gemis was duidelijk en hoewel niet overdienstelijk spelend, verloor PKC/Café Bar 2 beide wedstrijden tijdens dit toernooi.

Al met al mag de organisatie terugkijken op een geslaagd weekend, waar velen die naar de PKC-hallen waren getogen, getuige mochten zijn van fraai en bij momenten spannend korfbal.

Deel dit bericht met je vrienden!