donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Reeks diefstallen uit tuinen, politie zoekt getuigen

8 november 2006

PAPENDRECHT - In de afgelopen dagen, in de avonden en nachten van vrijdag 3 november tot en met dinsdag 7 november zijn bij verschillende woningen aan de Beltmolen en Torenmolen in de wijk Molenvliet diefstallen gepleegd.

Vermoedelijk jongeren hebben bij meerdere woningen voornamelijk (stenen) beelden weggenomen uit tuinen. Ook is er een bootje verdwenen in de Torenmolen. Inmiddels zijn er meerdere aangiften binnen. De politie stelt een onderzoek in naar de daders. Getuigen en/of andere mensen die meer weten van deze diefstallen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Papendrecht. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief)

Lees meer over:

Torenmolen beltmolen diefstallen
Deel dit bericht met je vrienden!