zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Schakers door naar tweede ronde

9 november 2006

PAPENDRECHT - Het eerste viertal van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het regionale bekertoernooi door een zwaar bevochten zege op Barendrecht.

Bert Terlouw moest snel berusten in remise. Op de drie andere borden werd tot het gaatje gestreden om de punten. Kees Brinkman en Philip Kraaiveld bleven hun tegenstanders uiteindelijk de baas, zodat de nederlaag van Meinte Smink geen gevolgen had voor het eindresultaat.

In de volgende ronde is Hendrik Ido Ambacht de tegenstander.

Het tweede team verloor de wedstrijd tegen SO Rotterdam 7 met 5-3, mede doordat het achttal met vier invallers moest aantreden. Van hen deed jeugdspeler Ramon van der Stel het prima door te winnen. Dat deden ook Zahir Likic en Gerrit de Jong. Door nederlagen van Piet de Jonge, Ad Stabij, David Fitzpatrick, Theo Punt en Wim Roodnat bleef de totaalscore negatief.

Lees meer over:

schaken schaakclub
Deel dit bericht met je vrienden!