donderdag 29 juli 2021

Alles over Papendrecht

Bromfiets in slechte staat

17 november 2006

PAPENDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Papendrecht heeft donderdagmiddag 16 november twee bekeuringen gekregen voor het niet kunnen tonen van zijn bromfietscertificaat en voor een gladde voorband van zijn bromfiets. De politie zag en "hoorde" de bromfietser rijden op de Veerweg. Hij werd verzocht te stoppen bij een aldaar gelegen tankstation. De bromfiets was in een slechte staat: de bedrading lag overal bloot, de accu stond los op de voetsteun en er staken op veel plekken scherpe delen uit.

De voorband had geen profiel meer en vermoedelijk door een niet originele luchtfilter maakte de bromfiets een enorme herrie. De jongen en de bromfiets gingen mee naar het politiebureau in Papendrecht. Gezien de technische staat van het voertuig werd het kentekenbewijs ingevorderd. Dit bewijs wordt opgestuurd naar het RDW (Dienst Wegverkeer) voor een herkeuring van de brommer. De jongen mag niet meer op de bromfiets rijden tot die weer is goedgekeurd.

Lees meer over:

bromfiets veerweg
Deel dit bericht met je vrienden!