Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

De Geul zwemt Speedo Clubmeet

20 november 2006

PAPENDRECHT - Deze zaterdag werd in Dordrecht de jaarlijkse Speedo Clubmeet gezwommen.


Dit is een wedstrijd voor zwemmers in de Speedoleeftijd, dat wil zeggen tot 12 jaar, waarbij het gaat om de totale prestatie van de ploeg en niet zozeer om de individuele prestaties van de zwemmers. Voor elke leeftijdscategorie staan 3 nummers op het programma plus nog een aantal estafettes en aan het einde van de wedstrijd wordt duidelijk welke ploeg de snelste totaaltijd gemaakt heeft.

Omdat er bij de Geul- jongens in een aantal leeftijdscategorieën maar één zwemmer is was het niet mogelijk alle nummers te bezetten maar met beperkte middelen werd toch een goed resultaat behaald. Op dit moment is de einduitslag bij de club nog niet bekend maar bij de laatste tussenstand stond de Geul op een keurige zesde plaats.


Er werd ook nog een aantal opvallende individuele prestaties geleverd. Het meest in het oogspringende PR werd gezwommen door Djamari Oetringer, die op de 100 vrij ruim 7 seconden van haar beste tijd afzwom. De estafette 4x50 vrij met het team van Debby van Steenderen, Tim Muller, Chadassa Mannee en Jesse de Win pakte een derde plaats met dezelfde tijd als de nummer twee, helaas voor hen dus de B-tijd.
Yaro Roodenburg zwom naar de derde plek op de 50 school en Jesse de Win haalde een tweede plaats op de 100 vrij en een derde plaats op de 100 wissel. Het is nu nog even afwachten wat de eindklassering van de Geul zal zijn.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!