Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Kop-staart aanrijding

21 november 2006

PAPENDRECHT- Op maandagmiddag 20 november 2006 omstreeks 17.30 uur vond op de N3 terhoogte van de afslag Papendrecht een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto's betrokken waren. Het verkeer op de N3 komende vanuit Dordrecht moest remmen omdat de afrit vol stond.

Een 20-jarige man uit Sliedrecht kon het niet voorremmen en botste op de achterste auto van een 23-jarige vrouw uit Giessenburg. Die botste door de klap op haar beurt tegen de auto van een 75-jarige man uit Papendrecht. De 20-jarige man uit Sliedrecht en de 23-jarige vrouw uit Giessenburg liepen nekklachten op. Een 26-jarige vrouw uit Sliedrecht die als passagier in de auto van de 20-jarige Sliedrechter zat raakte gewond aan haar pols. Ze werden allen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto's raakten fiks beschadigd en werden weggesleept.

Lees meer over:

aanrijding n3
Deel dit bericht met je vrienden!