Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Gewapende overval aan de Jan van Scorelstraat

27 november 2006

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT- Op maandagochtend 27 november 2006 omstreeks 03.45 uur zijn een 71 bewoner van een woning aan de Jan van Scorelstraat in Papendrecht en zijn echtgenote overvallen. De overvallers bedreigden het echtpaar met een vuurwapen waarna zij gedwongen werden geld en goederen af te geven. Een personenauto werd tevens ontvreemd en is inmiddels teruggevonden. Signalement van de overvallers: een blanke man, lengte 1,85 a 1,90 meter, slank postuur en rond de 20 a 25 jaar en een man met een donker getinte huidskleur, 1,75 a 1,80 meter lang, normaal postuur, leeftijd 20 a 25 jaar.

De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek. Nog onbekend is hoe de overvallers naar de woning zijn gekomen. Mogelijk is dit met een auto gebeurd die in de buurt is achtergebleven. Getuigen die iets gezien hebben van de overval of iets weten worden verzocht te bellen met de recherche van de Politie Zuid-Holland-Zuid te Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000.

Lees meer over:

overval jan van scorelstraat
Deel dit bericht met je vrienden!