maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Parkeerruzie in de Jan van Goijenstraat

30 november 2006

PAPENDRECHT- Een 63-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens mishandeling. Dit gebeurde op donderdagmiddag 30 november 2006 omstreeks 14.10 aan de Jan van Goijenstraat.

De man kreeg ruzie over een parkeerplaats met een 35-jarige vrouw uit Papendrecht. De vrouw parkeerde haar auto in een vak waar de man dacht recht op te hebben. Nadat de vrouw wegliep werd ze door de man klemgereden en met haar bovenlichaam door het geopende portierraam in de auto getrokken. Vervolgens kreeg ze een aantal slagen in haar gezicht. De vrouw wist zich los te rukken . Daarna reed de man weg en parkeerde zijn auto op de parkeerplaats waar voldoende ruimte was. De politie werd gebeld en de man werd in een winkel aangehouden. Hij is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!