dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Vrachtwagenchauffeurs aangehouden

30 november 2006

PAPENDRECHT – Twee Roemeense vrachtwagenchauffeurs zijn donderdagavond 30 november aangehouden op een bedrijfsterrein aan de Ketelweg. De twee chauffeurs van 27 en 34 jaar waren met een vrachtwagen gekomen en laadden spullen bij een bedrijf.

Zij bleven echter dwars voor de laad en losruimte met hun vrachtwagen staan om even te gaan slapen. De twee werd gevraagd hun vrachtwagen te verplaatsen in verband met andere vrachtwagens die later kwamen laden en lossen. De chauffeur en zijn bijrijder weigerden te verplaatsen. De politie werd ingeschakeld. Na een bemiddeling kwamen ze er niet uit. Na diverse vorderingen van de politie om weg te gaan van het terrein, werd het tweetal aangehouden voor lokaalvredebreuk en het niet voldoen aan een bevel/vordering. Beiden werden ingesloten in Sliedrecht. Door personeel van het bedrijf is de vrachtwagen alsnog verplaatst. Er is aangifte gedaan van lokaalvredebreuk door het bedrijf.

Lees meer over:

bedrijventerrein ketelweg
Deel dit bericht met je vrienden!