Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Des speelt niet voor sinterklaas

4 december 2006

PAPENDRECHT - DES zette vandaag de lijn van de afgelopen weken voort en ook de reserves van Quintus moesten er aan geloven. Ondanks dat het bijna 5 december is, was DES niet van plan om vandaag voor Sinterklaas te spelen. Het eerste kwartier kon Quintus de Papendrechters bijhouden (8-8) Daarna nam DES'72-HAR&O een kleine voorsprong van drie - vier punten en behield deze tot de rust (16-13). Michael Oosterbaan moest na een ongelukkige botsing met een Quintusspeler het veld verlaten met een bloedende wenkbrauw. (die later gehecht moest worden)

Ook na de rust maakte DES geen fouten en liet de overwinning geen moment in gevaar komen. De eindstand werd uiteindelijk 30-26. DES passeert door deze overwinning de ploeg uit Kwintsheul op de ranglijst en staat nu negende en staat slechts 3 punten achter op de koploper White Demons. Volgende week moet DES op bezoek bij het lastige Swift Arnhem.

Doelpunten DES’72: Joost van Est 12x, Oskar Broz 7x, Remco Peters 5x, Alvin van der Kuil 2x, Michael Oosterbaan, Toby Trouw , John Bouwman en Andre Kraaijeveld 1x.

Op de foto: Toby Trouw komt boven de verdedigers van Quitus uit. (Foto: Jan Bezemer)

Lees meer over:

handbal des72
Deel dit bericht met je vrienden!