zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Overlast door rij van winkelwagentjes

5 december 2006

PAPENDRECHT – De politie heeft op maandagavond 4 december een 15-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden op het Erasmusplein. Er was sprake van overlast voor de omgeving omdat de jongen in zijn eentje alle winkelwagentjes had verplaatst en in één lange rij had neergezet.

De wagentjes stonden langs de hele straat de bocht om in de richting van de Pieter Langendijkstraat. De 15-jarige werd aangehouden in verband met baldadigheid. Van de overige jongeren uit het groepje werden de gegevens genoteerd. Zij kregen een waarschuwing en werden weggestuurd. De ouders van de 15-jarige werden op het politiebureau geïnformeerd. Na verhoor werd de tiener weer heengezonden. Hij krijgt een HALT-verwijzing.

Lees meer over:

overlast erasmusplein
Deel dit bericht met je vrienden!