dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Jeugd Eindejaarstoernooi bij PKC/Cafe Bar

18 december 2006

PAPENDRECHT - Op 27, 28 en 29 december zal de PKC-hal in de Papendrechtse Oostpolder drie dagen lang het decor vormen van een waar korfbalspektakel.

Daar zal de 9e editie van het Drinkwaard Schilders Jeugd Eindejaarstoernooi (JET) worden gehouden. Een toernooi waar al jaren de top van de Nederlandse korfbaljeugd is vertegenwoordigd en dat ook dit jaar deze status weer weet te handhaven.
Bij de D, C, B en A-selecties nemen dit jaar Dalto/DSB, Deetos/Volhuis, DVO, Fortuna/Tempus, KVS en PKC/Café Bar deel aan het JET.

Op woensdag zullen de B- en A jeugdploegen aantreden. De D- en C-jeugdploegen krijgen donderdag de kans kun talenten te laten zien. Op beide dagen zullen na de poulewedstrijden direct de kruisfinales volgen. Op de slotdag van het toernooi zullen de finales gepeeld worden.

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!