Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Tweede Speedowedstrijd voor de Geul

18 december 2006

PAPENDRECHT - Dit weekend zwommen de jongste zwemmertjes van de Geul hun tweede Speedowedstrijd in Dordrecht. Er werden maar liefst 26 PR’s gezwommen en de grootste tijdsverbetering kwam op naam van Latona Baart, die op de 100 school ruim 16 seconden van haar beste tijd afzwom.


Het was ook een middag met flink wat medailles. Bij de instroomnummers zwom Bas van Middelkoop bij minioren 3 en 4 naar het goud op de 25 vlinder en het zilver op de 50 vrij. Bij de meisjes in deze categorie haalde Sabrina de Graaf een eerste plaats op de 50 vrij en een derde plaats op de 25 vlinder. Miriam Belhaine tikte bij minioren 6 als tweede aan op de 50 vrij en ook op de 100 wissel. Quirina de Jonge werd op beide afstanden derde.
De voorrondezwemmers zwommen de wat langere nummers. In de categorie minioren 3 en 4 werd Latona Baart eerste op de 100 wissel en derde op de 100 vrij. Yaro Roodenburg tikte bij de jongens als tweede aan op de 100 school, als tweede op de 100 vrij en als derde op de 100 wissel. Jesse de Win scoorde bij jongens minioren 5 twee eerste plaatsen, op de 50 vlinder en de 100 school. In de categorie minioren 6 zwom Debby van Steenderen naar een derde plaats op de 100 rug. Dit was de laatste wedstrijd voor de Kerstvakantie, na deze vakantie gaan de zwemmers van de Geul vol nieuwe energie beginnen aan het tweede deel van dit zwemseizoen.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!