vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Op verboden terrein

1 januari 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft maandagmiddag 1 januari twee mannen van 31 en 36 jaar uit Rotterdam aangehouden op de Scheepvaartweg.

Door de beveiliging werden twee personen op een afgesloten terrein gezien. Een van de twee zou op de uitkijk hebben gestaan. De politie ging er kijken en trof het tweetal aan. Ze hadden een grote kniptang en een zaklamp bij zich. De mannen hadden geen aannemelijke verklaring waarom ze daar waren en wat ze aan het doen waren. Ze werden aangehouden en ingesloten. Bij het fouilleren van de 31-jarige kwamen koperen laspuntjes, een staalboortje, metalen moeren, stukjes koperdraad en stukjes koperen leiding tevoorschijn. Al deze goederen zijn in beslag genomen. Na verhoor zijn de twee buurmannen in vrijheid gesteld. Ze ontkennen slechte bedoelingen gehad te hebben. De man is ingesloten op het politiebureau.

Lees meer over:

scheepvaartweg
Deel dit bericht met je vrienden!