maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Datum 2e editie Praise900 bekend

2 januari 2007

PAPENDRECHT - De tweede editie van Praise900 is gepland op de laatste zaterdag in september, namelijk zaterdag 29 september 2007. Alle vrijwilligers zijn vol enthousiasme van start gegaan met de voorbereidingen. Een aantal mensen die reeds ‘ervaren’ zijn delen hun kennis, maar er is ook dankbaarheid voor veel nieuwe vrijwilligers die in de teams zitten om frisse ideeën neer te zetten. In 2007 wordt Praise900 georganiseerd namens 9 kerken uit Papendrecht en zelfs een kerk uit Dordrecht verleent hun medewerking.

De naam van het evenement blijft ongewijzigd Praise900 heten, omdat het reeds een grote en positieve naamsbekendheid heeft. De locatie blijft het Vondelpark.

In het bijzonder voor de teams Jeugd, kinderen en Opbouw worden er nog mensen gezocht; niet alleen voor de voorbereidingen, maar ook voor op de dag zelf. Als u ook uw talenten in wilt zetten voor Praise900, dan kunt u zich aanmelden via www.praise900.nl

Lees meer over:

praise900
Deel dit bericht met je vrienden!