zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Aantal gebruikers Waterbus Oosteind valt tegen

2 januari 2007

PAPENDRECHT - In de Drechtsteden is de Waterbus inmiddels een groot succes en duidelijk ingeburgerd. In Papendrecht zijn er het afgelopen jaar 2 haltes bijgekomen, namelijk Papendrecht-West en Papendrecht oosteind.

De halte Papendrecht-West vertoont een duidelijke stijgende lijn, maar de halte Oosteind valt nog behoorlijk tegen in de verwachtingen. Het industrieterrein Oosteind kent een behoorlijke verkeersdrukte en daarom was de gelijknamige halte van start gegaan. En vooral nu er door de revitalisatie op de Ketelweg veel verkeersongemak is, lijkt het logisch dat de Waterbus een prima alternatief is voor het vervoer over de Ketelweg.

De voornaamste reden dat de halte niet echt aanslaat, is dat bedrijven op het Oosteind nauwelijks abonnementen hebben afgenomen voor personeel. De Waterbus wil hierbij dan ook nogmaals de oproep doen om het jaar 2007 goed te beginnen en de Waterbus een echte kans te gunnen.

Lees meer over:

waterbus Oosteind
Deel dit bericht met je vrienden!