zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Medewerker 'persbureau' gezocht

9 januari 2007

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval gaat vanaf februari starten met een jongerenpersbureau. De jongeren gaan met elkaar aan de slag om in een periode van 15 weken genoeg materiaal te verzamelen om een krant te maken die in Papendrecht verspreid gaat worden.

Voor dit persbureau zijn wij nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze jongeren willen gaan begeleiden bij hun werkzaamheden. Je zou hierbij dan kunnen denken aan het naleven van de gemaakte afspraken en het begeleiden en vervoeren van de kinderen naar interviews. Journalistieke begeleiding zal hier niet onder vallen.

Zou u het leuk vinden om met deze jongeren aan de slag te gaan? Neem dan snel contact op met Interval onder telefoon 078-6150993, u kunt hiervoor vragen naar Hannelore van Hamburg.

Deel dit bericht met je vrienden!