woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagd nieuwjaarsconcert Excelsior

15 januari 2007

PAPENDRECHT - In navolging van voorgaande jaren verzorgde het orkest van Excelsior Papendrecht op zaterdagavond 13 januari een nieuwjaarsconcert in de Bethlehemkerk Het orkest had o.l.v. dirigent Ruud Welle een boeiend en zeer veelzijdig repertoire samengesteld, waarbij diverse stijlen, componisten en solisten aan bod kwamen.

Zo werden werken van o.a. Johan de Meij en Philip Sparke gespeeld en natuurlijk ontbrak Johann Strauss op deze avond niet. Tijdens het concert verzorgde burgemeester C. de Bruin de traditionele nieuwjaarstoespraak.

Aansluitend op het nieuwjaarsconcert was er gelegenheid voor een gezellige voortzetting van de avond in de bovenzaal van De Palm.

Deel dit bericht met je vrienden!