donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Agapègemeente start met jongvolwassen diensten

24 januari 2007

PAPENDRECHT - Vanaf deze maand doet in Papendrecht een nieuwe kerkdienst voor jongvolwassenen zijn intrede. Unit 3 Youth Ministries, de jongvolwassen bediening van de Agapè Gemeente Papendrecht lanceert deze maand op 27 januari voor het eerst Unit for You.
Dit is een maandelijkse kerkdienst waarvan de inhoud volledig dóór jongvolwassenen vóór jongvolwassenen wordt verzorgd en wordt elke laatste zaterdag van de maand gehouden in de Prins Florissschool te Papendrecht.

Unit 3 bestaat uit enthousiaste, christelijke jongvolwassenen die in volle overtuiging hun leven aan God hebben gegeven en daarvan een getuige willen zijn om zo andere jongvolwassenen daarmee in aanraking te laten komen en hen meer te laten zien en horen van Jezus Christus.

Belevingswereld
Deze kerkdienst vindt iedere laatste zaterdag van de maand plaats en is gericht op jongvolwassenen, om zo met de inhoud van de dienst volledig aan te sluiten bij de belevingswereld en perceptie van de bezoekers.
Unit 3 Youth Ministries oefent dit initiatief uit onder de autoriteit van de Agapè Gemeente Papendrecht, waarvan R. de Vries voorganger is.
Onder hem werken enkele jongvolwassenen van Unit 3 als subcoördinators onder zijn gezag samen om deze maandelijkse diensten te organiseren, volledig ingevuld door jongvolwassenen die lid zijn van de Agapè gemeente.

De eerste dienst op zaterdag 27 januari a.s. vindt plaats in de Prins Florisschool te Papendrecht, Zuidkil 53. Aanvang 20:00. Inloop vanaf 19:30, toegang gratis.
Meer informatie: www.agapegemeente.nl

Deel dit bericht met je vrienden!