zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

DES'72 is aan het herstellen

29 januari 2007

PAPENDRECHT - Het lijkt erop, dat de Papendrechtse ploeg het herstel van vorige week heeft doorgezet. Vandaag moest DES tegen het Groningse V&S dat 1 punt onder DES staat. De selectie kon vandaag weer voorzichtig beschikken over Andre Kraaijeveld met bit en Michael Oosterbaan met brace. Ook coach Moshen Daghrir lijkt nog plezier in het spelen te hebben. De eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en hielden ze de stand redelijk in evenwicht. Met een nipte voorsprong van 14-13 kon DES de rust ingaan.

Na de rust leek er een nieuw team aan Papendrechtse kant te staan. Het eerste kwartier werd de Noordelingen volledig weggespeeld en DES72-HAR&O nam een voorsprong van 11 punten (29-18). DES hield de verdediging goed dicht. Snelle breaks en variatie in de aanvallen vormde de basis van de overwinning. Vlug & Sparta kon de achterstand nog wel verkleinen omdat er aan Papendrechtse zijde wat gas werd terug genomen. Eindstand van deze leuke wedstrijd werd 33-26. Volgende week speelt DES in Zevenbergen tegen Groene Ster.

Doelpunten DES’72: Joost van Est 9x, Oskar Broz 8x, Moshen Daghrir, John Bouwman en Michael Oosterbaan allen 4x, Remco Peters 2x, Alvin van der Kuil en Andre Kraaijeveld 1x.

Lees meer over:

handbal des 72
Deel dit bericht met je vrienden!