zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Taekwondo Club Papendrecht weer in de prijzen

29 januari 2007

PAPENDRECHT - Op zondag 28 januari is in Brussel het 6th European Taekwondo Festival gehouden. Dit is een internationaal taekwondo toernooi met deelnemers uit onder andere Frankrijk, Kenia, Turkije, Ierland en natuurlijk Nederland.

Marc Drubbel beet voor de Papendrechters de spits af in de A-klasse tot 36 kg bij de pupillen. In een zeer enerverend gevecht wist hij door goed gevarieerd taekwondo de finale winnend af te sluiten.

Axel Beekman, junior uit de A klasse tot 55 kg, trof in de halve finale een taaie tegenstander. Na de reglementaire tijd stond het gelijk en ging de ‘Golden point’ regel in. Wie het eerst scoort, wint de partij. Op wonderbaarlijke wijze kreeg Axel een punt tegen zonder getroffen te worden op het borstschild. Hiermee werd hem een finaleplaats ontnomen en restte hem de derde plaats.

Renaldo Ziel, junior uit de A-klasse tot 59 kg, stuitte ook op zware tegenstand in zijn halve finale en moest uiteindelijk in zijn tegenstander zijn meerdere erkennen. Ook voor Renaldo een derde plaats.

Marino van de Ruit, junior uit de A-klasse tot 61 kg, haalde helaas geen prijs.

Op de foto, van links naar rechts: Marino van de Ruit, Renaldo Ziel, Axel Beekman, Coach Rakesh Gajadhar en Marc Drubbel

Lees meer over:

Taekwondo taekwondo festival
Deel dit bericht met je vrienden!