dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

PKC niet langer ongeslagen

10 februari 2007

PAPENDRECHT - PKC heeft dit seizoen voor het eerst een wedstrijd verloren in de Korfbal League. Na 10 overwinningen op een rij werd thuis verloren van de nummer 2 op de ranglijst: Dalto. De eerste verliesbeurt zat er al ene beetje aan te komen, want de laatste wedstrijd tegen Deetos werd maar nipt gewonnen. Nu werd er nipt verloren met 17-18. Ondanks de nederlaag staat PKC nog steeds op de eerste plaats, maar de spanning is nu wel weer een stuk terug.

Na afloop van de wedstrijd gaf het eerste team nog een persconferentie voor de kinderen. De kinderen verdrongen zich aan de perstafel en stelden vragen zoals: "Naar welke kapper ga je" of "Hoe komt het dat je zo hoog kan springen." De spelers gingen uiteraard met een glimlach in op deze vragen.
Foto: Peter Besemer

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!