dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Man aangehouden aan de Poldermolen

23 februari 2007

PAPENDRECHT - Agenten hebben op vrijdagmiddag 23 februari een 47-jarige man uit Papendrecht aangehouden voor het politiebureau aan de Poldermolen in Papendrecht. De 29-jarige aanstaande ex-vrouw van de verdachte deed aangifte van mishandeling en vernieling.

De 47-jarige was in haar woning. De twee kregen ruzie en de verdachte zou toen een computer op de grond hebben gegooid. Op het moment dat de vrouw de man verzocht weg te gaan, zou zij van hem een stomp tegen haar hoofd hebben gehad. Op het moment dat agenten arriveerden bij de woning was de man al weg. Na telefonisch contact met hem, meldde hij zich op het politiebureau waar hij werd aangehouden. Na verhoor is de man heengezonden. Hij krijgt een dagvaarding.

Lees meer over:

aangehouden Poldermolen
Deel dit bericht met je vrienden!