maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

HKZ kwaliteitcertificaat voor woonzorgcentra en verpleeghuizen Rivas en Stolpehove

8 maart 2007

PAPENDRECHT - Op 25 januari was het zover: de Stolpehove kreeg het bericht van DNV (certificerende instantie) dat het HKZ kwaliteitscertificaat definitief is behaald voor de verpleeghuizen en woonzorgcentra van Rivas en Stolpehove.

Op 5 maart is in het Gasthuis het HKZ-certificaat feestelijk overhandigd door mevrouw Iris van Bennekom, directeur NPCF, aan Rivasdirecteur Kees Heijblom.

Donderdag 8 maart overhandigde dhr. Heijblom de certificaten aan de regiomanager M. Poirot. De uitreiking vond plaats op de locatie De Markt en in de Wieken. Ook de uitreiking in de regio Papendrecht zal feestelijk gevierd worden.

Het behalen van dit certificaat zegt veel over de visie van Rivas en Stolpehove en legt de handelingen en werkwijzen vast in een kwaliteitssysteem. Hierdoor kunnen demedewerkers 'kwaliteit van leven' voor de cliënten/bewoners een eerlijke en waardevolle betekenis geven, zodat zij weten wat van de medewerkers mag worden verwacht.
Het behalen van dit certificaat zal voor alle medewerkers een stimulans betekenen om enthousiast door te gaan op de ingeslagen weg.

Lees meer over:

rivas woonzorgcentra hkz
Deel dit bericht met je vrienden!