dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Landenproject Oranje-Nassauschool succes

14 maart 2007
Papendrecht, 14 maart 2007 - Alle kinderen van de Oranje-Nassauschool uit Papendrecht hebben de afgelopen periode heel erg hard gewerkt aan het landenproject. Iedere groep had een eigen land dat in de groep helemaal werd uitgewerkt. Landen als: Nederland, Oostenrijk, Italië, Ethiopië, Kenia,  Egypte, Australië werden behandeld, maar ook de Indianen kwamen aan bod.

Het hoogtepunt van het project was de kijkavond, die op dinsdagavond 13 maart werd gehouden. Behalve dat er naar alle mooie werkstukken en projectboekjes gekeken kon worden, konden er ook landen geproefd worden. Veel enthousiaste ouders, die op één of andere manier hun roots in een ander land hebben, hadden allerlei traditionele hapjes gemaakt uit Turkije, Griekenland, China, Curaçao, Engeland, Filippijnen, Roemenië en Nederland. Deze hapjes werden door de bezoekers smakelijk naar binnen geschoven. Verder werd het geheel opgeluisterd door muziek uit de verschillende landen.

Aan belangstelling geen gebrek. Het was ontzettend druk, gezellig en sfeervol.
Zo werd de reis door de landen een geweldig succes!

 

 

Lees meer over:

Oranje-Nassauschool
Deel dit bericht met je vrienden!