Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Fietser aangereden op rotonde

21 maart 2007

PAPENDRECHT – Op de rotonde Willem Dreeslaan/Kennedylaan heeft woensdagmiddag 21 maart een aanrijding plaatsgehad tussen een personenauto en een fietser. De fietser - een 43-jarige man uit Papendrecht – reed op zijn fiets op de rotonde.

Hij kwam uit de richting van de Edelweisslaan en wilde zijn weg vervolgen via het fietspad op de rotonde richting Kennedylaan. Vanaf de Willem Dreeslaan kwam op dat moment een auto aangereden, bestuurd door een 47-jarige man uit Papendrecht. Hij zag de overstekende fietser over het hoofd waardoor een aanrijding het gevolg was. De fietser viel. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht waar een gebroken sleutelbeen, een gekneusde pols en een hoofdwond werd geconstateerd.

Deel dit bericht met je vrienden!