zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Drietal aangehouden nabij de Stellingmolen

24 maart 2007

PAPENDRECHT – De politie heeft in de nacht van vrijdag 23 maart op zaterdag 24 maart drie mannen (allen 21 jaar) uit Dordrecht aangehouden nabij de Stellingmolen/Wieklaan.Het drietal was een horecagelegenheid uitgezet vanwege ontoelaatbaar gedrag richting anderen. Vervolgens zou een van de drie tegen een geparkeerde auto aan de Wieklaan hebben geschopt en geslagen. Dit werd gezien door een agent in vrije tijd van het korps Rotterdam-Rijnmond. De politie werd ingeschakeld die het drietal aanhield. Een van de drie zette het op een lopen maar werd mede door de vliegensvlugge collega van Rotterdam-Rijnmond alsnog in de kraag gevat. De drie zijn gehoord en op zaterdag 24 maart weer in vrijheid gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt. De auto waartegen is getrapt, heeft schade. De eigenaar heeft aangifte gedaan.

Deel dit bericht met je vrienden!